De kracht van samenwerking

Een veelbewogen jaar brengt ontwikkeling en vernieuwing

Jaarverslag

2020

Jaarverslag 2020 - De kracht van samenwerken

Een veelbewogen jaar brengt ontwikkeling en vernieuwing

10 jaar zorggroep

Op 16 juni 2021 bestond Zorggroep RCH 10 jaar. In deze tijden met COVID-19 waarbij alles anders is gelopen dan gepland, wilden we toch graag bij deze mijlpaal stil staan. Want samen met huisartsen, praktijkmedewerkers en de ketenpartners hebben wij de chronische zorg in Midden-Brabant doorontwikkeld met als doel de patiëntenzorg verder te verbeteren.

Daarnaast biedt de zorggroep inmiddels op steeds meer vlakken ondersteuning en assistentie aan de huisartsenpraktijken. Dit is maatwerk met ruimte voor eigen visie en ondernemingszin van praktijken. Samen toekomstbestendige huisartsenzorg in praktijk brengen, is waar we voor staan. 

Om deze 10 jaren te vieren was er in de maanden september t/m december elke maand een jubileumattentie aan onze huisartsenpraktijken uitgereikt. Door middel van een kalendercadeaukaart konden praktijken zien wat er elke maand in gepland was. Alles geheel corona-proof georganiseerd.

Na de aftrap in september met chocolade waarmee we ook onze ketenpartners hebben getrakteerd konden de praktijken in oktober starten met het inplannen van een “Fotoshoot op de praktijk” van alle praktijkmedewerkers. Handig voor op de website, LinkedIn of Insta. De maand november stond de jubileumattentie “Rondje van de Bakker” centraal en konden praktijken iets lekkers bestellen bij de bakker. Het feestelijke jaar werd in december afgesloten met jubileumattentie ‘Filmpje pakken, thuis op de bank’. Alle praktijkmedewerkers kregen een code voor een film naar keuze om thuis (via internet) te bekijken.

07

Organisatie in beeld

Hoofdstukken